29 – 31 januari 2024 | Evenementenhal Hardenberg

“Van afwasser tot sterrenchef” het zou de titel kunnen zijn van Steven zijn biografie. Op zijn 19e begonnen als afwasser in een strandpaviljoen en op zijn 35e onderscheiden met een Michelinster, binnen één jaar nadat hij zijn eigen restaurant opende! En ook na 9 jaar draagt hij deze nog met trots. Steven is een échte autodidact, hij heeft nooit een opleiding gedaan. Toen hij 5 jaar als kok werkte, ontdekte hij het talent in zichzelf en besloot dat hij zo goed mogelijk wilde worden. Hij kreeg de kans om chef te worden bij Herberg de Valk in Middelstum en had alle ruimte om zichzelf te ontwikkelen. Een korte tijd bij een sterrenrestaurant volgde en toen startte hij zijn eigen restaurant. Zijn passie voor de Aziatische keuken is ontstaan tijdens zijn vele reizen naar Azië en proef je terug in zijn gerechten bij Herberg Onder de Linden. Hij kookt naar eigen zeggen op gevoel, no-nonsense en kleurt vaak buiten de lijntjes. Vroeger misschien wel eens te ver buiten de lijntjes, maar inmiddels heeft hij zijn eigen stijl ontwikkeld en balans gevonden.