HARDENBERG – In januari 2024 komt in Evenementenhal Hardenberg de gehele horecasector samen op een compleet nieuwe vakbeurs: Horeca Vakbeurs. Horecaprofessionals kunnen drie dagen lang al hun zintuigen laten prikkelen door de nieuwste producten, services, technieken, smaken en trends. Horeca Vakbeurs brengt de horecaondernemers en hun teams in een ‘wereld van gastvrijheid’, samen met de leveranciers van deze sector.
Easyfairs ging in gesprek met een groot aantal horecaleveranciers en -ondernemers. Van kleine speciaalzaak tot sterrenrestaurants en van leveranciers van food & drinks tot aan personeelsdiensten. Er bleek een duidelijke behoefte aan een horecabeurs in Hardenberg te zijn.
Ondernemer klaar voor de toekomst
Horecaondernemers zijn op zoek naar oplossingen om slimmer en efficiënter te werken, kosten te besparen, toch de beste service te bieden en hun gasten te blijven verrassen. Denk aan de nieuwste foodtrends, inspiratie voor de presentatie van het bord, communicatie en technologie en de inrichting van je zaak. Horeca Vakbeurs speelt in op de behoeftes en wensen van de ondernemers en brengt al dit soort thema’s samen met een divers aanbod van exposanten, inspirerende demonstraties van chefkoks, wedstrijden en een interessant en kwalitatief programma dat de komende tijd verder wordt vormgegeven.
Horeca Vakbeurs
Horeca Vakbeurs 2024 belooft direct een editie te worden die optimaal aansluit bij de wensen van zowel bezoekers als exposant. Inmiddels hebben al tientallen mooie namen uit de branche toegezegd. Beursorganisator Easyfairs heeft naast de nieuwe vakbeurs in Hardenberg ook horeca events als Horeca Expo Gent, Saveurs & Metiers Namur, Bakkersvak Gorinchem, Fastfood & Café & Restaurant Expo in Stockholm, Helsinki en Tampere en HORECA Expo Algeria. Meer informatie volgt via de website en de social media kanalen van de vakbeurs.