De volgende signature dishes worden vandaag gemaakt:
Kalfszwezerik – Rode biet – Framboos – Lapsang souchong
Geroosterde Anjou-duif – Jus van gekarameliseerd venkelzaad – Gepofte pompoencreme
Coquille – Zwarte knoflook – Walnoot – Bloemkool
29 – 31 januari 2024 | Evenementenhal Hardenberg
De volgende signature dishes worden vandaag gemaakt:
Kalfszwezerik – Rode biet – Framboos – Lapsang souchong
Geroosterde Anjou-duif – Jus van gekarameliseerd venkelzaad – Gepofte pompoencreme
Coquille – Zwarte knoflook – Walnoot – Bloemkool
Evenementenhal Hardenberg
Energieweg 2
7772 TV Hardenberg
Neem contact met ons op
27 januari 2025 | 11:00 – 18:00 uur
28 januari 2025 | 11:00 – 18:00 uur
29 januari 2025 | 11:00 – 17:00 uur