29 – 31 januari 2024 | Evenementenhal Hardenberg

Horeca Vakbeurs groeit door en maakt eerste onderdelen programma bekend

HARDENBERG – De tweede editie van Horeca Vakbeurs op 27, 28 en 29 januari 2025 in Evenementenhal Hardenberg heeft de wind in de zeilen. Het voorlopig aantal exposanten is nu al evenveel als het totaal aantal deelnemers (115) tijdens de eerste editie. In de komende periode verwacht de organisatie door te groeien richting de 140 exposanten.

‘We maken een mooie groei door ten opzichte van de eerste editie eerder dit jaar. Toen is er een goede basis gelegd voor de toekomst en dat wordt nu des te meer bevestigd gezien de grote belangstelling voor 2025. Uiteindelijk verwachten we een groei te realiseren van zo’n 20 tot 25 procent. Ook qua bezoekers verwachten we vanzelfsprekend nog meer belangstelling’, zegt Jeffry Plaggenmarsch namens Horeca Vakbeurs.

Een van de paradepaardjes van Horeca Vakbeurs is Chef’s Place waar topchefs uit de regio de bezoekers meenemen in de wereld van exclusieve culinaire gerechten en hun bereidingen hiervan. Op deze speciale plek op de beurs krijgen de chefs hun eigen keuken, waar ze op verschillende manieren hun creativiteit, passie en vakmanschap tonen. Het programma wordt binnenkort bekend gemaakt, wat nu al wel bekend is, is dat topchefs als Emiel Kwekkeboom, Nick van Swaal en Lars Aukema deze editie ook weer aanwezig zijn. Onlangs hebben Kwekkeboom van Restaurant Joann en Aukema van Restaurant Affect een Michelinster ontvangen.

Een belangrijk onderdeel van Horeca Vakbeurs is het omvangrijke programma dat verdeeld is over verschillende plekken op de beursvloer. Zo is het programma voor Coffee Special nu bekend met als grootste partner Mocca d’Or. Hier vinden diverse workshops en trainingen plaats, zoals een thee proeverij, een latte art workshop, inspiratie op het gebied van ijsthee en ijskoffie, de verschillen tussen arabica en robusta, koffie en chocolate pairing en bezoekers ontdekken chai en matcha.

Horeca Vakbeurs is op maandag 27, dinsdag 28 en woensdag 29 januari 2025 te bezoeken in Evenementenhal Hardenberg.

Deel dit bericht