Waar de horeca te gast is
27, 28 & 29 januari 2025
Evenementenhal Hardenberg
Deelname specials
Neem als exposant deel aan een van de specials: Streekproductenstraat, Bierplein, Chef’s Place of Nieuwkomersstraat.
Programma
Er is 3 dagen lang een vol programma voor de bezoeker. Ontdek wat er allemaal te doen en zien is tijdens Horeca Vakbeurs!
Partners
Terugblik Horeca Vakbeurs 2024!
De allereerste editie van Horeca Vakbeurs heeft na drie succesvolle dagen de deuren weer gesloten, nadat het evenement meer dan 4.500 enthousiaste bezoekers mocht verwelkomen. Met ruim 115 exposanten uit de horecasector, was de vakbeurs een ware ontmoetingsplaats voor professionals en bedrijven in Evenementenhal Hardenberg.
HORECA VAKBEURS
Vernieuwde vakbeurs voor horecaprofessionals in Hardenberg
Op 29, 30 en 31 januari 2024 kun jij je op de Horeca Vakbeurs laten inspireren door topchefs zoals Chiel de Groot van restaurant Amused uit Hardenberg, Emiel Kwekkeboom van restaurant Joann uit Enschede, Lars Aukema van restaurant Affect uit Zwolle of Steven Klein Nijhuis van restaurant Onder de Linden uit Aduard. Op Chef’s Place krijg je letterlijk een kijkje in de keuken van deze topchefs.
Ontdek op horeca-vakbeurs.nl ons zeer gevarieerd programma, gepresenteerd in samenwerking met onze partner BCBG Magazine. In de keuken worden jamsessies georganiseerd, gekookt met mysteryboxen, wijn-spijs combinaties gepresenteerd door gastvrouwen en kun je als bezoeker de chefs op hun vingers kijken én proeven van wat ze creëren. Chef’s Place prikkelt alle zintuigen!
Programma Horeca Vakbeurs Hardenberg
HET LAATSTE NIEUWS
Blijf op de hoogte over alle ontwikkelingen rondom Horeca Vakbeurs en ander interessant horecagerelateerd nieuws.
Bierbrouwerij De Halve Maan: Brugse trots in een glas
Al zes generaties lang stroomt het brouwersbloed door de aderen van de familie Maes-Vanneste. Wat in 1856 begon in een middeleeuws pand, herkenbaar aan de
Samenwerking Koninklijke Horeca Nederland regio Overijssel en Horeca Vakbeurs
HARDENBERG – Koninklijk Horeca Nederland regio Overijssel (KHN) en Horeca Vakbeurs hebben de handen ineengeslagen voor de komende beurseditie op 27, 28 en 29 januari
Kennismaken met … NL Soja
Wie werkzaam is in de horecasector heeft ongetwijfeld wel eens van de term ‘eiwittransitie’ gehoord. In het kort is dit de overgang van dierlijke eiwitten
Dit is Horeca Vakbeurs
NEEM CONTACT MET ONS OP
Horeca Vakbeurs
Evenementenhal Hardenberg
Energieweg 2
7772 TV Hardenberg
info-horecavakbeurs@easyfairs.com